Zadelkruk bij Stoelthuis.nl in Den Helder

Zadelkrukken zijn in Den Helder verkrijgbaar bij Stoelthuis.nl. De krukken helpen u in de juiste lichaamshouding te zitten, zonder dat u onderuit kunt zakken. De wervelkolom staat in de juiste positie. Daarom zijn ze zeer geschikt voor mensen die langdurig in dezelfde houding werken of juist staand en zittend werk moeten afwisselen. U krijgt dankzij het gebruik van een zadelkruk dan ook minder last van nek- of rugklachten. Bovendien zijn ze met de voet verstelbaar. Ruimtes waarin men steriel –zoals laboratoria of in ziekenhuizen- dient te werken zijn dan ook bij uitstek geschikt voor het gebruik van dergelijke zadelkrukken.

Zadelkruk van Medisit bij Stoelthuis.nl

Stoelthuis.nl verkoopt zadelkrukken van Medisit. De visie van deze fabrikant is het ontwikkelen van zitoplossingen, hulpmiddelen en diensten die de werkomstandigheden daadwerkelijk verbeteren. Dat lukt onder meer door de ergonomische vorm van de zadelzitting van deze krukken: uw bekken komt daardoor automatisch in een juiste positie staan. Zo wordt afknelling van de benen op een slimme manier voorkomen. Ook zorgen de modellen ervoor dat uw wervelkolom in de natuurlijk S-curve kan blijven staan. Om hun hoge kwaliteit staan deze zadelkrukken bekend.

Zadelkruk op maat in Den Helder

De zadelkrukken die verkrijgbaar zijn bij Stoelthuis.nl zijn in allerlei vormen en maten beschikbaar en hebben derhalve veel verschillende opties en accessoires. Zo kunnen we gemakkelijk een zadelkruk op maat laten maken. Bijvoorbeeld een op de gewenste zithoogte, met of zonder rugleuning, en met of zonder armleuning. De zadelkrukken zijn daarnaast niet alleen in zwartleer verkrijgbaar, maar afhankelijk van het model ook in levendige kleuren. Komt u er online niet uit? Stoelthuis.nl helpt u graag met het samenstellen van de perfecte zadelkruk. Wij geven gratis en vrijblijvend persoonlijk zitadvies. Dat kan bij ons in de showroom in Den Helder of bij u thuis of het werk. Wij werken in de regio Noord-Holland. Via onze website kunt u een afspraak maken. Klik op de button ‘maak een afspraak’, zodat wij zo snel mogelijk contact met u kunnen opnemen voor een nieuwe zadelkruk!

Advies op maat

Ook voor specifieke wensen of vraagstukken kunt u bij ons terecht. Wij denken graag met u mee om u van advies te voorzien.