Trippelstoel in Den Helder bij Stoelthuis.nl

Trippelstoelen zijn in Den Helder en omgeving verkrijgbaar op Stoelthuis.nl. Trippelstoelen zijn ideaal om uzelf thuis of op kantoor voort te bewegen, zonder dat u uw handen hoeft te gebruiken. Door het gebruik van de stoel verhoogt u uw mobiliteit binnenshuis. U kunt een trippelstoel gebruiken door uw voeten te gebruiken terwijl u zit; u loopt (‘trippelt’) dan als het ware naar de plek waar u naartoe wilt gaan. Een voordeel is bovendien dat u vooruit kunt komen, zonder dat u steeds hoeft op te staan en weer moet gaan zitten. U kunt gewoon blijven zitten en toch op de gewenste plek belanden dankzij de trippelstoel.

Aanpasbare trippelstoelen bij Stoelthuis.nl

De trippelstoelen bij Stoelthuis.nl in Den Helder zijn van het merk Doge. Standaard hebben die een elektrische hoog/laagverstelling en een mechanische rughoekverstelling. Daarbij zijn de armleuningen in breedte en in hoogte aan te passen. Dit kan met een eenvoudige bediening. Uiteraard hebben alle stoelen een rem, zodat u veilig kunt opstaan. Alle stoelen zijn bovendien ook nog individueel aan te passen als u extra wensen heeft. Doge heeft standaardkleuren voor de bekleding in het pakket zitten; u kunt de stofsoort en kleur desgewenst ook nog aanpassen om een persoonlijk tintje te geven aan uw eigen trippelstoel.

Persoonlijk zitadvies van Stoelthuis.nl voor trippelstoel

Stoelthuis.nl geeft u graag een persoonlijk zitadvies voor uw trippelstoel. Dat kan bij ons in de showroom in Den Helder, van onze winkel Comfort en Welzijn Kossen. Maar wij komen ook graag bij u thuis in de regio Den Helder, Julianadorp, Schagen, Anna Paulowna en Breezand voor advies over een trippelstoel. Het zitadvies voor de stoel is geheel gratis en vrijblijvend. Kunt u uw ideale trippelstoel nu niet vinden op onze website Stoelthuis.nl, dan is dat geen probleem. Samen met u gaan we op zoek naar uw persoonlijke trippelstoel. Via onze website kunt u een afspraak maken. Klik op de button ‘maak een afspraak’, zodat wij zo snel mogelijk contact met u kunnen opnemen voor uw nieuwe trippelstoel!

Advies op maat

Ook voor specifieke wensen of vraagstukken kunt u bij ons terecht. Wij denken graag met u mee om u van advies te voorzien.