Bent u opzoek naar een sta-opstoel en bent u woonachtig in Den Helder of omgeving? Kom dan langs bij Stoelthuis.nl.

Wij helpen al jarenlang onder de naam Comfort en Welzijn Kossen. Een fysieke winkel speciaal toegespitst op senioren. Vanwege het feit dat in de afgelopen jaren is gebleken dat niet alleen ouderen mijn winkel bezochten en het uitgebreide assortiment voor alle leeftijdcategorieen geschikt kan zijn, heb ik besloten om per 1 januari 2016 de naam Ouderenwinkel Den Helder te muteren in Comfort en Welzijn Kossen.

Relaxfauteuil Den Helder

Een sta-opfauteuil met de juiste, individuele maten zodat wij u kunnen voorzien van de juiste zithouding. Hierdoor worden rug- en zitklachten sterk verminderd en is opstaan een stuk gemakkelijker. Ons assortiment bevat sta-opstoelen en relaxfauteuils van de volgende merken: FitFORM, DS Meubel en Doge. Staat uw ideale stoel niet op onze website? Wij van Stoelthuis.nl helpen u graag en geven u daarom vrijblijvend persoonlijk  gratis zitadvies bij u thuis of bij ons in de showroom. Samen creëren wij de juiste, persoonlijke sta-opstoel voor u!

Sta op stoelen specialist Den Helder

Wij van Stoelthuis.nl zijn specialist op het gebied van staopstoelen in Den Helder, Julianadorp, schagen, Anna Paulowna, Breezand en nog veel meer gebieden in Noord Holland. Iedere stoel wordt bij ons op maat gemaakt en is ook voor ieder budget te vinden. Staan er prijzen op de website die voor u niet helemaal duidelijk zijn, neem dan contact met ons op.

Wij van Stoelthuis komen graag bij u langs zodat u de stoel uit kunt proberen en wij u kunnen voorzien van persoonlijk zitadvies op maat. Op deze manier wordt samen met u de beste zitoplossing gecreëerd die voor u nodig is. Maak vandaag nog een gratis afspraak en wij zullen zo snel mogelijk met u (telefonisch) contact opnemen. Dit kunt u doen door op ‘maak een afspraak’ button te klikken.

Onze openingstijden

Maandag Gesloten
dinsdag 9:30 — 17:30
woensdag 9:30 — 17:30
donderdag 9:30 — 17:30
vrijdag 9:30 — 17:30
zaterdag 9:30 — 16:00
zondag Gesloten

 Adres:
Marsdiepstraat 399, 1784 AH Den Helder

  Telefoon:
0223-616212

Fit-form-collectie

Advies op maat

Ook voor specifieke wensen of vraagstukken kunt u bij ons terecht. Wij denken graag met u mee om u van advies te voorzien.