Ik ben Marcel Kossen, 51 jaar, getrouwd met Karen en trotse vader van een zoon Sven en een dochter Anouk.

In 2009 ben ik gestart met Ouderenwinkel.nl Den Helder. Een fysieke winkel speciaal toegespitst op senioren. Vanwege het feit dat in de afgelopen jaren is gebleken dat niet alleen ouderen mijn winkel bezochten en het uitgebreide assortiment voor alle leeftijdcategorieen geschikt kan zijn, heb ik besloten om per 1 januari 2016 de naam Ouderenwinkel Den Helder te muteren in Comfort en Welzijn Kossen.

Alle mogelijk artikelen worden daar verkocht, gehuurd en geleend die het dagelijks leven van een senior kunnen vergemakkelijken of verbeteren. Slaapkamers, mobiliteitsproducten, hulpmiddelen, communicatieproducten en ga zo maar door.

Met mijn 24 jaar aan werkervaring in het Gemini Ziekenhuis ben ik uiterst deskundig op het gebied van de gezondheidszorg. Ik hecht grote waarde aan persoonlijke aandacht voor de klant en die kan dan ook rekenen op een betrouwbaar en persoonlijk advies.
Comfort en Welzijn Kossen probeert zich naast de op maat gesneden advisering ook met haar uitgebreide service in de markt te onderscheiden. Wanneer men, als voorbeeld, niet in staat is om naar de winkel te komen, worden klanten thuis bezocht. Aangekochte bedden, scootmobielen, fauteuils etc. worden bij de klant thuis bezorgd en geïnstalleerd en het oude bed of stoel kan desgewenst worden afgevoerd.

Marcel Kossen Stoelthuis.nl
Stoelthuis.nl is de winkel met de goede zorg voor de juiste stoel